Újdonságok

Kedves Partnereink!

 

Szeretnénk még könnyebbé és gördülékenyebbé tenni munkátok,

így ezen oldalon mindig találhattok kiemelkedő újdonságokat!

A Concord megérkezésével egy igazán hiánypótló kínálatot hoztunk be nagykereskedésünkbe! A Concord márka termékei törtéstesztekkel, egyedi formavilággal, minőségi kialakítással kínálják az évtizedek óta tartó garanciát vásárlóik, így nagykereskedésünk partnerei számára!

A Tommee Tippee a világ legmegbízhatóbb baba márkái közé tartozik, közel 60 éves tapasztalattal rendelkezik a gyermekek természetes táplálásában.

     

Az AngelCare gyermekörző készülékeivel nélkülözhetetlen lett a baba-biztonság terén. Az AngelCare modellek évek óta változatlan designnal és minőséggel óvják a csöppségek egészségét.  

 

A cég kiváló minőségű babaápolási cikkei a dizájnt, a funkciót és az orvosi kompetenciát ötvözik egységessé.

   

 A Jané a minőség folyamatos tesztelésével, vevői ezreinek elégedettségét nyerte el és azon dolgozik, hogy a kényelem és design párosítása mellett a biztonságot is elhozza a családok számára.

A Munchkin kínálatában megtaláljuk az innovatív etetési termékeket, utazási kiegészítőket, játékokat és minden fontos aprócikket, ami a szülők életét is könnyebbé és élvezetesebbé varázsolja.

A BamBam lengyel cég olyan készségfejlesztő játékokat alkotott meg a gyermekek számára, amik megfelelnek minden előírásnak.

A Lindam egy világszínvonalú, díjnyertes gyermekbiztonsági termékeket gyártó cég, amely több, mint 60 díjat nyert el megbízhatóságának köszönhetően.

 

      Kattints a képre a termékekért!

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés