Römer

Römer

 

A Britax Römer egy európai cég, termékeinek nagy részét Nagy-Britanniában és Németországban gyártja. Termékpalettájukban megtalálhatóak autósülések, babakocsik és kerékpárülések is. Autósüléseit 1966 óta gyártja, melyek Európa szerte védelmezik a gyermekeket az utazások során.

A cég elkötelezett a szülők és gyermekeik biztonsága iránt az utakon, hiszen az 1930-as évek elején először gyártott biztonsági felszereléseket és járműkiegészítőket. 

 

Römer

 

Első gyermekülésének 1966-os kifejlesztése óta a biztonság volt az elsődleges, mely ma is prioritást élvez, így termékeit ma is a legszigorúbb előírások mentén gyártja. Mára a Britax Römer gyermek autósüléseket, babakocsikat és kerékpárüléseket is gyárt és fejleszt. 

Termékeik előállításánál csak magas minőségű anyagokkal dolgoznak, melyek a szigorú tesztelések során, messze meghaladják a minimum követelményeket. Rendkívül fontos a lehető legmagasabb biztonsági színvonal fenntartása, ezért a házon belüli dinamikus teszteléseivel úttörő a piacon.

Két világszínvonalú európai létesítményében 2017 óta működteti az egyik legmodernebb és legfejlettebb technikákkal felszerelt törésteszt központot a világon.

 

Römer

 

Minden modellt rengeteg tesztnek vetnek alá a legkülönbözőbb szempontok alapján. A gyártás során használt vegyi anyagokon szigorú vizsgálatokat végeznek a gyártás előtt, melyeket független laboratóriumok hajtanak végre. Autósülések nagyrésze isofix rendszerrel van ellátva, és az ECE R44 vagy R129 (i-Size) norma szerint készülnek. 

 

Látogass el a Britax Römer hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: https://www.britax-roemer.com/