Lorelli

Baby CareLorelliToysLorelliZoo

  

A babák velük nőnek fel!

 

Közel 1000 termék található meg kínálatában, érintve az összes babatermék kategóriát. A Lorelli márkát a modern megjelenés, gazdag szín és mintaválaszték jellemzi. Árai minden pénztárca számára megfelelőek, bátran ajánljunk mindenkinek!

  

„A bababútorok specialistája”

Bútoraik tökéletes kivitelezésűek és minőségi anyagból készültek. A gyártó elképesztően ötletes bútorokat tervezett, melyek egyedülállóak a piacon. A Lorelli a bababútorok megtervezésénél arra fókuszált, hogy a bútorokat ne csak 2-3 évig használhassák a gyerekek. Ennek a megoldását a bútorelemek átalakíthatóságában találták meg.

 
Minden elemük átalakítható, így ha a baba kinőtte a babaágyat, íróasztal, komód vagy ifjúsági ágy is átalakítható belőle. A Lorelli bababútoroknál nem fordul elő garanciális probléma, illesztési, vagy gyártási hiba, hiszen megbízható minőséget képviselnek.

 

Baby Care

A Lorelli Baby Care név alatt forgalmazza a babaetetési és ápolási kiegészítőit. Kiváló minőségű cumisüvegeket, itatókat, rágókákat, csörgőket, fésűket, hőmérőket és egyéb, apró babatermékeket gyárt, melyek BPA mentesek és nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot.

 

Lorelli Toys

A Lorelli Toys plüssjátékokat nagyon igényes és jól eltalált figurák jellemzik. Kifejezetten közkedveltek a magyar piacon, élénk színeinek, aranyos, vidám figuráinak és nagyon kedvező árainak köszönhetően.

 

Tudj meg többet a Lorelli márkáról rövid bemutatkozónkból és ismerd meg TERMÉKEIKET! >>

TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUSOKAT!

Lorelli online katalógus

Lorelli bútor online katalógus

Babycare

LorelliZoo

LorelliToys

Látogass el a Lorelli hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: http://lorelli.eu/en-bg/

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés